sunnuntai 5. heinäkuuta 2020

Muuttoa, kuljetus- tai kaatopaikallekuljetusta varten tarvitaan osoitteita, jotta voi hinnoitella, samoin toiveajat yhteiset kartoitettava

Muuttoa, kuljetus- tai kaatopaikallekuljetusta varten tarvitaan osoitteita, jotta voi hinnoitella, samoin toiveajat yhteiset kartoitettava on sitten Tampere, Nokia, Lempäälä, Akaa, Ylöjärvi, Kangasala tmv Pirkanmaalla

Yhteydenotot tarkoin osoittein aina sähköpostilla ensin 
Talonmiespalvelu@gmail.com
Toissijaisesti edetään 044-3380201 whatsup

Arvon asiakastiedustelija: Ole hyvä ja laita osoitteesi, joko muutto-osoitteina A:sta B:hen tai jotta näen etäisyyden kaatopaikalle? Samoin mahtuuko kaikki hissiin? Onko mones kerros? Vai onko nouto rivitalosta tai omakotitalosta maantasalta?

Osallistutteko muuttoon perhekuntana /  Autatko tavaroiden kannossa peräkärryyn vai tarvitaako apumies paku + kuomullisen peräkärryn lisäksi? Mukanamme nokkakärry ja tarvittaessa pianonkantovaljaat. Pianojen kannot erillishinnoitteluina tapauskohtaisesti, jos mahtuvat hisseihin, niin parempi.

Jos 2 miehen pakun + kuomullienperäkärryn saapuminen niin osoitteita tietämättä = Hinta edellämainitussa 100€ alkava tunti yleensä n. 2 t = 200€+siirtymä 50€  ja jos kaatopaikallevienti niin siitä vielä jätemaksu n. 50€ = 300€ käteisellä ok? 

Kun joutuu arvailemaan niin on pakko heittää sitten vähimmäishinta Tampereen alueelle, kun ei tiedä onko kohteesi Härmälässä vai Teiskossa. Kun olisi tarkka osoite voi hinta olla vähempikin. https://muuttopalvelu-Tampere.blogspot.com

---------------
Tätä samaa olen yrittänyt fb:n lyhyesti viestivillekin jakaa tietona jotta palvelumme toimisi kumpaankin suuntaa moitteettomasti:


Rakas asiakas 📷 Hyvää sunnuntaita: Gmaili helppo luoda vaikka uusiksi jos olet hukannut salasanasi, toimii kännyssäkin. Kun luot niin tallenna siihen puhelinnumerosi niin on aina palautettavissa.

Katso blogista https://tampereen-kuljetus-ja-kotiapu.blogspot.com/ monenlaista, mutta toivomusvinkki TIEDUSTELUNNE Nimellänne, osoitteillanne: Aina sähköpostilla talonmiespalvelu@gmail.com sillä erilaisiin tiedusteluihin vastaaminen whatsupin kautta menee moninkertainen aika, joten monasti annan homman olla, jollei asiakas sillä samalla näpyttelyllä on sitten känny, läppäri, tietokone laita sitä viestiä sähköpostilla.

On paljon helpompaa kirjoittaa 10 sormijärjestelmällä kunnon näytöllä ilman tihruamisia, kiitos.Puhelimessa voi toki whatsupin 044-3380291 kautta jtkn tarkennuksia tehdä kun asia on vireillä alustavin tiedoin sähköpostissa, mutta varsinaiset asiat eli osoitteet, tavarat, hinta etc sopiminen AINA sähköpostilla.

Toimin aina käteisellä. Hinta selviää kun saan osoitteenne jotta tiedän matka-ajan kaatopaikalle tai toiseen muutto-osoitteeseen.

-----------------
Muutto- ja kuljetuspalvelut, kaatopaikkakuljetukset Tampere Pirkanmaa, käteisellä edetään
https://muutto-ja-kuljetuspalvelu-tampere.blogspot.com/
------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti